Ibiza sieraden

Een manier om jezelf te uiten en apart te zetten van de generieke sieraden is om een van de Ibiza sieraden te dragen. Zoals de naam al voorspelt is het een sieraad, gemaakt om de vibe en de energie die Ibiza uitstraalt te matchen. Ze zijn gemaakt van allemaal verschillende materialen, allemaal van verschillende kleuren, zodat ze er hip uitzien en je ze kan customizen tot je eigen ontwerp. Door de verschillende kleuren kun je een vibe creëren met je armbandje en de kleren die je draagt. Als je liever een rustieke look wilt kun je er ook voor kiezen om hout te gebruiken, zodat ze wat beter passen bij outfits die je bijvoorbeeld in het alledaagse leven wilt dragen.

Enkelbandjes

Enkelbandjes zijn een soort kettinkjes, vaak minimalistisch met een uniek hangertje eraan, meestal een bedeltje of een kraaltje. Door hun minimalistische natuur zijn ze vaak ook erg lichtgewicht, wat het makkelijk maakt om ze te dragen en zeer comfortabel.                                                                                        De doelgroep voor enkelbandjes is vooral jongere vrouwen, aangezien het een klein en delicaat stuk sieraad is. Er zijn daarom ook twee verschillende soorten enkelbandjes, namelijk de subtiele fijne enkelbandjes, en de grove enkelbandjes. Waarbij de meeste vrouwen voor de subtiele fijne enkelbandjes kiezen, zijn de grove enkelbandjes vaak meer gedecoreerd, met bijvoorbeeld belletjes, of kristallen steentjes en grote kralen. Aangezien de enkelbandjes wat minder op ooghoogte liggen, en op een hoogte waar minder mensen naar kijken, zijn ze vaak ook minder opvallend.

Ibiza enkelbandjes

Iets wat echt niet kan missen als je een lijn van sieraden wilt produceren is een enkelbandje. Daarom heeft ook de Ibiza sieraden lijn een enkelbandje, wat er natuurlijk ook anders uitziet dan andere enkelbandjes. Waar andere enkelbandjes vooral gemaakt zijn van dunne stukjes metaal, zijn de Ibiza enkelbandjes gemaakt met touw, waardoor ze nog lichter en onopvallender zijn dan die van metaal. Ook zit er vaak in het midden van het enkelbandje een kraal of een edelsteen, wat het nog meer apart zet van normale enkelbandjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *