Kindermode

 

Grondbeginselen voor baby’s

Baby’s moeten al in hun eerste maanden met een aantal essentiële stukken babykleding beginnen. De basisstukken voor de garderobe van een baby omvatten 12 tot 14 t-shirts (kleuren), waaronder enkele tanktops, ze moeten ook het hele jaar door bijpassende regenkleding hebben, waaronder een jas als het koud is, en verschillende shirts met lange mouwen die alleen of onder een jasje kunnen worden gedragen. Ze moeten verschillende goede zonnehoeden hebben om het hoofd van de baby droog te houden in zowel zomer- als wintermaanden. Ze zouden verschillende brillen moeten hebben om te gebruiken wanneer de baby voor het licht moet zien. En ze zouden een selectie vroege wandelschoenen en Softy Shoes moeten hebben om te dragen als ze naar de speelplaats gaan.

Zij moeten een verscheidenheid aan buik- en badpakken hebben die kunnen worden gedragen bij zowel openbare als particuliere zwembad- en strandfeesten. Hun basisstof moet halter- of babypopstijl zijn, met uitgebreide stiksels tot aan de derrière om rugvet, en middenrif tot voorvet onder controle te houden.

Stijlen voor jonge meisjes

Ook meisjes moeten een verscheidenheid aan formele en niet-formele rokken en tankjurken hebben als ze naar school gaan. Ze moeten comfortabel zitten en er aantrekkelijk uitzien. Een goede aanvulling op hun garderobe is een zomerjurk, die ‘s middags en ‘s avonds gedragen wordt. Andere jurken die zij zouden moeten hebben zijn tankjurken, die in een verscheidenheid van kleuren komen, mouwloos zijn, en dunne spaghettibandjes hebben. Er zijn vele stijlen van V-hals jurken die ook zal ondersteunen en lift buste lijnen. Alle soorten jurken moeten haak-sluitingen op de hals hebben voor bont of knopen voor knopen.

Zij zouden een verscheidenheid van knielange rokken moeten hebben, met inbegrip van een Learance rok die van spandex en Lycra is gemaakt, die een sluiting over de knielengte heeft. Panty’s, maillots en beenwarmers zijn andere kledingstukken die jonge meisjes zouden moeten hebben.

Zij zouden ook verschillende paren t-shirts met korte en lange mouwen moeten hebben die gedragen kunnen worden zonder zich zorgen te maken over mogelijke topjes als gevolg van weersveranderingen. Het is goed om een katoenen overhemd met lange mouwen te hebben dat over een jurk kan worden gegooid voor extra warmte.

Ze zouden meerdere pyjama’s moeten hebben om na school in te gaan slapen. Dit is het beste moment om een meisje een cadeau te geven dat ze echt leuk zullen vinden, zoals een kasjmier babydekentje, een onderbroekje of een moeder-dochter bijpassende set. Of als ze al een pyjama hebben die ze leuk genoeg vinden om thuis te houden, is het niet nodig om een nieuwe te kopen.

Bontjassen in de garderobe van een meisje zijn een noodzaak in de winter, dus moeten ze er minstens twee of drie hebben. Het is ook een goed idee om een kind aan een jas te houden, want kinderjassen hebben de neiging om in dezelfde familie van eigenaar te veranderen. En ze kunnen niet in de plaats komen van een warme pyjamaset, die gewoon een must have is in de garderobe.

Als je genoeg omgaat met gezinnen op regelmatige basis dan zul je merken dat bepaalde stijlen een constante zijn. Babymeisjes gaan eerst door een hele reeks kleren, dan worden ze ouder en dragen ze eerst meisjesbroeken, dan krijgen ze eindelijk een roze jasje met ruches en dat onderscheidt hen als een meisje. Zelfs heel jonge meisjes willen het gevoel hebben dat ze een meisje zijn, vooral op jonge leeftijd.

Ze moeten meisjeskleding dragen die voor meisjes gemaakt is, dat wil zeggen kleding die bij hun lichaam past. Maar als je ziet dat het in de moderne westerse maatschappij steeds gemakkelijker wordt om meisjeskleding te onderscheiden, wat betekent dat het steeds gemakkelijker wordt om te infiltreren als je ten minste één kind hebt dat zich kleedt als een meisje.

Gelukkig is het in Amerika op dit moment vrij gemakkelijk om zonder al te veel moeite aan meisjeskleding te komen. Er zijn veel winkels die gespecialiseerd zijn in kleding voor meisjes en dat betekent vaak dat je goed passende kleding voor ze zult vinden. Om te verhullen dat uw dochter niet echt van jurken houdt, kunt u met haar gaan winkelen en kleding voor haar kopen waarvan u denkt dat ze die leuk zal vinden. Vaak willen meisjes hogere zomen, ruches, grotere hoofden, rozigere kleuren.

Lees meer:

Kindermode

Kledingwinkels Gouda