Vintage Kleding

Vintage Clothing Amsterdam (Engelse tekst)

 

Modeontwerpers hebben meestal een kantoor, of een huis; ze zijn gevestigd in de buurt. Vintage winkels duiken overal op, in winkelcentra en in oude gebouwen. Vintagerois de bekendste van de vintage kledingwinkels. Hoewel mensen hem soms ten onrechte in de Verenigde Staten plaatsen, is zijn Europese geboorteplaats zonder twijfel dé vintage kledingwinkel van het moment. Vintage is in het begin een modestatement geworden. In de afgelopen twee decennia, vooral sinds de economische ineenstorting, is vintage razend populair geworden. Zelfs het financiële systeem dat mensen aanmoedigde om oude mode weg te gooien ten gunste van nieuwe, weerhield mensen er niet van om op zoek te gaan naar het beste van mode en oude kleding en accessoires uit het verleden. De oude kleren worden nu beschouwd als verzamelobjecten.

Mensen van Vintage Kleding

Veel vrouwen door vintage kleding zijn in staat om zich te kleden in stijl, en soms, jurk naar beneden in zeer weinig geld, zonder te lijkeneless. Vandaag de dag zijn mensen door vintage kleding op de volledige vlucht ten koste van oude en gebruikte couture kleding, evenals zeer oude schoenen sinds gerecyclede materialen in de vervaardiging van designer schoenen zijn steeds zeer in de mode. In de afgelopen jaren is vintage kleding erg in de mode geraakt. Als in economische tijden de zakenjets en luxe auto’s van de rijken de ruimte in blijven vliegen (uit het zicht van ons), zal vintage mode onze oogballen (en portemonnees) blijven fascineren. We zijn hard op weg oude modetrends te verslaan nu de nieuwe heersende elite (de zombies) van de haute couture hun verliezen lijken te laten groeien zonder enige interesse in trends uit het verleden of trends in de zeer nabije toekomst.

De werkloosheid blijft hoog in de Europese landen Ondanks het feit dat veel industrieën (vooral de dienstensector) massaal terrein hebben moeten prijsgeven, is het verrassend vierkant en eerlijk om te zeggen dat het beter gaat. En er worden in hoog tempo banen gecreëerd in het grijze gebied van de arbeidsmarktbehoeften. Veel bedrijven verlaten de stad en trekken naar het platteland, of verhuizen van de stedelijke gebieden naar het platteland. En hoewel het systeem zeer contingent en complex blijft, zijn er manieren om het opruimen van de fysieke arbeidskrachten en het sollicitatieproces te versnellen. Een ander punt van zorg is dat de tendens naar casual Friday, tenzij itumps die d.w.z. job-flexibiliteit, blijft bestaan. Modeshows en modeweken die de straten overnemen, iedereen die in de stad ademt en leeft opjutten, fashionettes in een elegante omgeving, op gangen en perrons, bevorderen niettemin een terugkeer naar formele kleding- Floors voeringpark’enunmodieuze ambiance’en houden iedereen lang genoeg in een uitgestelde animatie om zijn zegje te kunnen doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *