Administratie

Administratie, ook wel boekhouding genoemd, is een neerslag van feiten, meestal systematich en dagelijks, van de financiën van personen of bedrijven. Meestal wordt dit bijgehouden in een journaal, en de persoon die dit journaal bijhoudt wordt accountant, boekhouder of administrateur genoemd. De term accountant wordt meestal in Engels sprekende landen gebruikt, samen met de term accounting.                                                                                                                                                                 Dit wordt meestal gedaan om inzicht te krijgen in de financiën van een bedrijf, vooral de positie van het bedrijf in financiën en de winsten en verliezen die het bedrijf pakt of lijdt.

Tilburg

In Tilburg zijn veel rijke particulieren gevestigd, die of een bedrijf hebben, hadden, of als zzp’er veel geld hebben verdiend, en vaak ook veel tijd kwijt zijn aan het behouden van hun bedrijf of werk. Vaak kiezen deze mensen er dan voor om een accountant in te huren, vaak een administratiekantoor van Tilburg of omstreken om hun financiën op orde te houden. Dit geeft hun meer tijd om hun bedrijf in orde te houden, meer geld te verdienen, en natuurlijk geeft hen dit een second opinion, voor wanneer zij bijvoorbeeld belasting moeten betalen. De boekhouder zorgt er dan voor dat alles klopt zodat zij niet het risico lopen om een boete te moeten betalen, wat hun hun bedrijf zou kunnen kosten.

Breda

Breda bevat veel kleine bedrijven, en ook een grote voetbalclub. Deze kiezen allemaal ervoor om een administratiekantoor uit Breda in te huren, wat voor de grote voetbalclub, PSV, de peace of mind geeft dat er niet gesjoemeld wordt met de club financiën. De mkb-eigenaars hebben hierdoor ook meer tijd om in hun bedrijf te investeren, wat voor meer inkomst betekent.

Oosterhout

Oosterhout is een klein dorpje in Noord-Brabant, waar een groot aantal inwoners vooral oudere mensen is, die minder verstand hebben van de huidige systemen om betaling te betalen. Hierdoor schakelen zij de hulp in van een administratiekantoor uit Oosterhout die hun hiermee helpt en ervoor zorgt dat alles in orde komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.