Glas etsen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een dierbare? Met een glas etsen personaliseer je glazen om bijvoorbeeld een mooie boodschap uit te dragen. Je kunt kiezen uit een normaal drinkglas, maar ook een wijnglas of spiegels behoren tot de opties. Laat bijvoorbeeld een mooie spreuk etsen of de namen van je kinderen en partner. Zo bestaat er nooit verwarring aan de eettafel en heeft iedereen zijn eigen glas. Met glas etsen kan je eigenlijk alle kanten wel op. Zo maak je ieder artikel van glas wel heel bijzonder! Leuk voor bij jezelf in huis, maar ook erg leuk om cadeau te doen!

Texin Tiel bedrukken

Ook met texin textiel bedrukken maak je textiel heel persoonlijk. Laat bijvoorbeeld kussenhoezen of een mondkapje bedrukken met je naam of een afbeelding. Door middel van speciale programma’s en technieken wordt het textiel bedrukt. Ga langs bij een atelier bij jou in de buurt om iedere vorm van textiel te laten bedrukken. Op zoek naar inspiratie? Dan kies je uit één van de bestaande prints om te laten bedrukken op textiel. Wanneer je zelf een idee hebt, kan er ook een print op maat ontworpen worden. Wil je een uniek mondkapje? Dan laat je jouw mondkapje met een persoonlijke afbeelding bedrukken. Zo onderscheidt je je van de rest en heb je een ‘one of a kind mondkapje’.

Mok laten bedrukken

Heb je iets te vieren en wil je een bijzonder cadeau geven? Door een mok laten bedrukken, geef je een gepersonaliseerd product waar de ontvanger ook nog wat aan heeft! Laat bijvoorbeeld een foto van de jarige afdrukken op de mok zodat je iemand echte in het zonnetje zet. Iedere ochtend met een kop koffie, kan je ontvanger genieten van het aanzicht van jouw cadeau. Zo heeft iemand er nog eens lang plezier van. Laat ook jouw artikelen bedrukken met een persoonlijke boodschap of foto om iemand een bijzonder gevoel te geven. Of zorg dat je zelf altijd een mok hebt die alleen door jou gebruikt wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *